Streamfabriken Oy ja GoodMood Innovations Oy ovat 1.11.2018 sopineet järjestelystä, jossa Streamfabriken ostaa GoodMoodin liiketoiminnan.

Sekä Streamfabriken että GoodMood ovat erikoistuneet webinaari- ja webcast-lähetysten tuottamiseen, yritysvideoihin ja live streamaukseen. Yhteistyö mahdollistaa asiakkaille monia etuja ja uusia mahdollisuuksia.

Yrityskaupassa GoodMoodin liiketoiminta yhdistyy Streamfabrikenin Suomen yhtiön toimintoihin. Kaikki GoodMoodin palvelut jatkuvat nykyisellään, samalla henkilökunnalla ja samoilla teknisillä laitteistoilla toteutettuina.

GoodMoodin koko henkilökunta siirtyy Streamfabrikenille, ja yrityksen toiminta siirtyy Studio 105:n yhteyteen osoitteeseen Mannerheimintie 105, Helsinki.

Hyödyt asiakkaille:

Streamfabriken on Pohjoismaiden suurimpia webcast-palvelujen toimittajia yli 850 toteutetulla tuotannolla vuonna 2018. Tämä mahdollistaa entistä tehokkaammat lähetykset sekä Suomessa että Ruotsissa. GoodMood puolestaan tuo mukanaan kokemuksen ja teknisen osaamisen usean paikkakunnan välisistä vuorovaikutteisista tapahtumista, mikä tehostaa kansainvälisten asiakkaidemme viestintää ja markkinointia”, kommentoi Streamfabrikenin perustaja Janne Jaakkola.

Studio 105 Ruskeasuolla on Streamfabrikenin oma, huippuäänieristetty studio, joka mahdollistaa laadukkaat videotuotannot ja Studiowebinaarit entistä joustavammin. Tämä on hieno uutinen asiakkaillemme!”, sanoo Streamfabrikenin Suomen maajohtajaksi nimitetty Tero Niinimäki.

Streamfabriken on Pohjoismaiden suurin sijoittajaviestinnän webcast-palvelujen tuottaja.

Yhteistyömme Financial Hearings Ab.n kanssa mahdollistaa kattavan ja oikean profiilin kohderyhmän Ruotsin ammattisijoittajien ja analyytikoiden keskuudessa myös suomalaisille asiakkaillemme”, tiivistää Jaakkola.

Taustaa:

GoodMood on suomalaisen webcast-teknologian pioneeri ja uranuurtaja. Jo 20 vuoden ja kymmenien tuhansien lähetysten kokemuksella toimiminen takaa sen, että olemme nähneet ja tehneet lähes kaiken mahdollisen streamauksen alalla. Olemme olleet kehittämässä ja opettamassa suomalaista yrityskuntaa digitaalisen videokommunikaation hyödyntämiseen.

Vuodesta 2010 asti toiminut Streamfabriken on saavuttanut merkittävän jalansijan lääketeollisuuden sekä sijoittajaviestinnän webcast-palveluiden toimijana, ja vuoden 2018 lopulla yli 100 pörssiyritystä käyttää Streamfabrikenin palveluita IR-viestintäänsä.

Streamfabrikenin perustaja, Janne Jaakkola, aloitti uransa streaming-palveluiden parissa vuonna 2002 GoodMoodilla. Kahdeksan vuoden jälkeen hän muutti Tukholmaan perustamaan oman webcasting- ja videotuotantoyrityksen, josta sittemmin kehittyi Streamfabriken Ab.

Yrityskaupan avulla ympyrä sulkeutuu: Streamfabriken Oy ja GoodMood yhdistävät, ja jatkavat entistä tehokkaampana ja joustavampana webcastingin, videotuotantojen ja muiden digitaaliseen videoviestintään liittyvien palveluiden tuottajana.

Lisätietoa yrityskaupasta:

Streamfabriken Oy

www.streamfabriken.com
Janne Jaakkola / 040 530 0313
janne.jaakkola@streamfabriken.com

GoodMood Innovations Oy

www.goodmood.fi
Tero Niinimäki / 040 528 5859
tero.niinimaki@goodmood.fi ja
tero.niinimaki@streamfabriken.com